wimsans.blogg.se

En bättre måndag

Publicerad 2015-04-13 22:32:55 i Dagbok,

 
Då var måndagen avklarad och jag är nöjd faktiskt. Skoldagen gick rättså segt, fick inte särskillt mycket gjort och var på dåligt humör. Efter skolan drog jag med Linnéa en sväng i hennes epa, innan jag tog mig till gymmet. Sprang 2,5 km det gick ganska trögt eftersom jag har varit sjuk och inte tränat på länge. Sen körde jag mage och rygg, det var faktiskt ett riktigt bra pass jag när nöjd. Efter jag hade tränat var jag as glad helt random och efter jag hade ätit hade jag mer energi en någonsin. Klockan sex var jag på skolan med Linnéa för att prata om England för de elever som ska åka iår. Efter det drog vi i epan och hängde med lite folk innan jag drog hem. Dagen avslutades som vanlig med en dansträning, det här var nog den roligaste på länge. Skratta typ hela tiden och den gick hur snabbt som helst, det här nummret kommer nog blir bra trots allt. 

Sandra Lindahl - vloggare

Publicerad 2015-04-13 12:07:00 i Dagbok, videor,

 
Måste tipsa om den här bruden på youtube. Hon bjuder verkligen på sig själv och verkar vara en riktigt underbar tjej. Skrattar till varje video och tycker verkligen ni ska kolla in hennes videos. 
 
 

Helgen

Publicerad 2015-04-12 16:17:46 i Dagbok,

Söndag igen då, hur har eran helg varit? Min har varit väldigt bra men lugn. I fredags kväll kom Sara till mig som ni läste. Vi gick en kvällspromenad hem till henne för att hämta lite saker. Påvägen mötte vi Carl och Pontus, så vi stod och snacka med dem ett tag. Vi bestämde oss för att gå hem till Carl och kolla film ett tag. Sara och jag gick hem ganska tidigt vi låg i säng strax efter tolv. 

Lördagen spenderades i kyrkanshus på ledarkurs. Vi var där från 10 till 16 så det var en ganska lång dag. Men det var kul och intressant. När det var slut mötte jag, Lova och Sara upp Linus och Liam på stan. Vi åt mjukglass och snacka lite, det var mysigt. 

Efter det gick Sara och jag hem till mig, och jag somna ovanligt... Vi hade en lugn kväll och kolla film. Men sen kom Carl och Pontus förbi. Vi kollade lite videos och snacka lite. Sen kom Tove också då gick vi upp på stan och träffa lite folk. Det vart en tidig kväll igen, men jag, Sara och Tove hann prata och skratta en hel del innan vi somna. Idag skulle jag vara i kyrkan klockan tio, det var dags för ledardiplomering. Nu är jag officiellt en ledare. Nu har jag städat praktiken och ska snart hoppa in i duschen. 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela