wimsans.blogg.se

Debut

Publicerad 2015-01-14 07:45:01 i Dagbok,

Igår gjorde jag en hel del saker faktiskt iallafall för att vara en tisdag. Jag började med att vara i skolan för att plugga trots att vi hade hemstudiedag. Sedan åt jag lunch på Vita elefanten så gott med Linnéa, Carl och Hannes. När vi var klara där gick jag och Linnéa tillbaka till skolan, och pluggade på det sista. Vid kvart i tre gav jag upp och gick för att möta upp Cornelia. Vi skulle göra debut på gymmet och det gick vl helt okej haha. Det var inte det jobbigaste passet direkt för vi visste ite riktigt vad vi skulle göra. Men jag hade så ont i mena ben efter, bevisför att jag verkligen behöver styrketräna. Det var hur kul som helst och jag längtar redan efter nästa gång vi ska gymma. Efteråt gick vi till Wikmans och åt en varsin sallad, åt alltså ut två gånger på en dag lyxliv haha. 
 
Idag är det onsdag och en vanlig skoldag alla kommer vara i skolan alltså. Fast bussarna kanske är instllda idag också för det var de igår. Det är ju så sjukt halt ute, man behöver ha skridskor på sig typ. Ikväll jag kanske träna konditin vi får se, jag måste plugga också. 
 
 

First day of the week

Publicerad 2015-01-12 11:50:07 i Dagbok,

Måndag igen och jag har hemstudiedag idag och imorgon. Valde att plugga hemma idag så går jag till skolan imorgon om jag inte blir klar idag. Jag måste till skolan idag av två anledningar dock först utvecklingssamtal och ikväll på möte. Jag sov till nio idag och det var så skönt brukar alltid vakna tidigt annars, men behövde nog sova för jag somna tidigt igår också. Jag har fått ganska mycket gjort idag, har haft ett bra flytt men tog en paus för att duscha och blogga nu. Ska strax fixa lunch till mig och mamma som kommer hem snart, vi ska äta våfflor så gott.  
 
Jag hoppas verkligen att det här blir en bra vecka, jag ska göra mitt bästa för att göra den så bra som möjligt. Imorgon ska jag göra debut på gymmet med Cornelia. Har en känsla av att det kommer bli mycket skratt haha. Annars är veckan ganska oplanerad, men tror veckan blir till att ta det lugnt och kolla Teen Wolf. Helgen ska jag nog hitta på någonting vet inte vad än mend ett är ett tag kvar. Vad har ni planerat för veckan?
 
 
 
 
Min frukost frukt med vanilj kesella så gott!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela