wimsans.blogg.se

Född fenomenal - boktips

Publicerad 2014-08-31 15:07:00 i Dagbok, Film, Serier & TV, Tips,

 
Jag fick den här boken i födelsedags present har läst den nästan varje kväll sen dess. Den är skriven av Josephine Bornebusch, så som ni kanske förstår är den väldigt rolig. Såhär står det på baksidan 
"Visste du att ett par snygga jeans och lite räkost kan få stora konsekvenser? Det vet iallafall Rut. För tillsammans med hennes helt normala besatthet av anne Frank, leder det till att Rut blir innebandygroupie, får ansvaret för att få iväg hela sin dysfunktionella klass på skolresa, och till slut får en uppenbarelse på en utländsk bajamaja... Men som du förstår är det inga som helst problem - Rut är trots allt född fenomenal!" 
 
Jag gillar boken väldigt mycket för att den är lättläst på det sättet att man hänger med i handlingen. Det tar inte lång tid innan man är med i handlingen heller, tycker inte om böcker där man inte fattar någonting förrän på slutet.  
Letar ni efter en bok att krypa ner i sängen när höstmörket faller på, rekomenderar jag verkligen den här. Finns att köpa här!

Sunday

Publicerad 2014-08-31 10:53:38 i Dagbok,

 
Då börjar helgen lida mot sitt slut men det känns helt okej, förutom att jag fortfarande är förkyld. Men det känns inte direkt som om jag är ensam om att vara förkyld, det känns mer som om alla är förkylda. Men det stoppar inte mig från att göra allt jag måste göra idag, villket är en del saker. Ska jobba som vanligt på söndagar, plugga eftersom jag hamna lite efter när jag var sjuk, städa mitt rum men har bara kvar att dammsuga så det är chill, fixa inlägg och duscha.  
 
Igår kväll var jag med Sara, Carl, Linus och Lova ett tag men det vart en ganska tidig kväll ändå. Min kropp är ju inte frisk så det var bra att det inte vart särskillt sent. Jag och sara köpte Sallad på Wikmans som vi åt till middag innan vi träffa de andra.  
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela