wimsans.blogg.se

Helgen 💕

Publicerad 2014-05-30 16:36:36 i Dagbok,

Showhelgen är den bästa helgen på hela året. Även fast det är intensivt så är det roligt! Det blir ännu roligare med mina två knäppisar. Känslan när man får stå på scenen och bara göra det man älskar, allt kaos runt omkring är också fantastiskt! 

Sitter just nu och kollar How I met your mother. Vi ska snart åka ut till mina kusiner, de har precis flyttat in i deras nya hus. Det blir inte en sen kväll för jg har samling halv åtta i morgon bitti. 

Uppdatering om de senaste dagarna

Publicerad 2014-05-29 20:51:17 i Dagbok,

 
Då var första showdagen avklarad, började med ett genrep klockan halv nio sedan ett till vid halv elva. Hann äta lite lunch innan första showen som var klockan 14, den showen gick superbra! 17 showen gick också bra men gjorde ett litet fel när jag stod längst fram på scenen (!). Är helt slut nu och längtar efter thaimaten som pappa kommer med snart. 
 
Förresten som funkar min dator nu jag var tvungen att återställa den, kunde säkerhetskopiera saker innan den återställdes som tur var. Hoppas den håller ett tag till nu för jag har inte råd med att köpa en ny dator, mina pengar behöver gå till annat. Ska ta och fixa antivirus program nu och även rensa mina bilder. 
 
Hade det väldigt trevlig i Västerås igår och hittade det jag behövde plus lite till ;). Har fått många komplimanger för mitt hår och jag är själv väldigt nöjd. Är lite ovan bara känns super blont, nästan platinablont. Ska fixa före och efter bilder så ni får se också. 

Min dator funkar inte!

Publicerad 2014-05-28 09:32:24 i Dagbok,


Min dator funkar inte! Förstår ni paniken jag fick när den inte ville starta? Jag har som tur är dom flesta bilderna säkerhetskopierade på ett USB men inte alla. Den håller iallafall på och försöker fixa problemet men det verkar ta ett tag, så länge får vi köra mobilbloggning. 

Igår var det sista dagen i skolan den här veckan, skönt! Redovisade spanska som gick super! Skrev även prov i spanska muntligt och det kändes bra. Hade inte tid att blogga på dagen för jag var tvungen att plugga till spanska provet på morgonen. Sen när jag kom hem hade jag massa annat och göra, sedan när jag väl skulle börja blogga funkade inte datan.  

Nu sitter jag på jobbet och har precis jobbat klart. Ska snart gå ner till min frisör och slinga håret, det ska bli så kul. Längtar tills jag får se resultatet men det är först om någon timme. Efter det ska jag möta upp Lova så tar vi en sväng till Västerås. 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela