wimsans.blogg.se

Stockholms outfit

Publicerad 2014-06-30 19:04:33 i Dagbok, Dagens outfit,

 
Att sitta och redigera bilder är något jag kan göra i timmar. Tycker verkligen det är superkul att exprimentera med olika effekter. Här två bilder Linnéa tog på mig idag vid kungsträdgården. Villken redigering tyckte ni blev bäst? Vad tycker om ni min outfit som ni har sett många gånger, det är en av mina favorit outfits. 
 
Hade det väldigt roligt i Stockholm idag även fast jag var trött och allt inte gick som planerat. Köpte två saker inne på Hollisters sommarrea, bland annat en BH, visste inte ens att de sålde BH:ar. Är iallafall supernöjd med inköpen och ni kommer antagligen få se bilder i morgon. Nu ska jag snart gå och lägga mig, jag vet super tidigt men är fortfarande trött. Känns verkligen inte som jag har sommarlov, dels för att vädret är säms vill ha sol! 
 

Konfirmation och Stockholm

Publicerad 2014-06-30 07:28:47 i Dagbok,

 
 
Ingen sovmorgon idag heller för snart tar jag och Linnéa tåget till Stockholm. Hon har någon  plan för vad vi ska göra men jag har ingen aning. Men kul kommer det antagligen bli och ett minne för livet brukar det allt bli när man umgås  med Linnéa. Kameran följer med så ni får bilder när jag kommer hem och lite mobiluppdatering under dagen. 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela