wimsans.blogg.se

Kortvecka

Publicerad 2014-04-30 07:41:50 i Dagbok,

Bjuder på en bild på mig och bästa kusin när vi gick skattjakt på påsken. 
 

Ja men sista dagen i skolan den här veckan, är det bara jag eller har den här veckan gått ovanligt snabbt? Haha skämt åtsido, det vart en riktig kortvecka men det är alltid skönt dock kommer jag behöva plugga lite under de lediga dagarna. Ikväll kommer jag inte plugga för då är det Valborg och nej jag kommer inte fira på någon super cool fest som många andra. Vi får gäster hem hit bland annat Cornelias familj, så ska umgås med dem och ha det trevligt! 
 
Nu ska jag skriva ihop ett litet inlägg om hur jag verkligen har mått de senaste dagarn och hur jag har gjort för att må bra igen. Så kolla inte lite senare och läst det! 

All of me remixen

Publicerad 2014-04-29 13:43:00 i Dagbok, Musik,

 
 
  
 
All of me låten är grym som ni alla vet, men den här remixen är ännu bättre. Lite mer tempo och lite mer flow! 
 

Isolerad från omvärlden

Publicerad 2014-04-29 07:39:00 i Dagbok,

 
Nu ska jag till skolan på första gången på två och en halv vecka. Börjar med en redovisning direkt på morgon som jag hoppas går bra. Jag har så mycket att göra innan sommarlovet och så lite tid. Linnéa och jag ska isolerar oss från alla andra och plugga järnet de dagarna som är kvar, vå får se hur länge det fungerar ;). Det är bara 43 dagar kvar till sommarlovet och många av dem är inte skoldagar. Tillexempel den här veckan går jag bara idag och  imorgon. 
 
Idag är det också dans som vanligt men i morgon är det ingen dans eftersom det är Valborg, tyvärr. Hade gärna dansat i morgon också men förstår att Isabel behöver lite ledighet.  Fick showbrev igår och jag kommer spendera väldigt mycket tid på idrottshuset där showen är. Är med i alla shower förutom två och på lördagen har jag genrep 8.00, sen show 11, 14 och 18. Men det ska bli hur kul som helst, längtar ihjäl mig! 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela