wimsans.blogg.se

Ida Wargs utmaning

Publicerad 2014-03-31 20:03:22 i Dagbok, Tips, Träning,

this weeks challenge push ups 
 
Jag såg programet kickstart och där är Ida Warg med och lyssnade även på en podcast som hon gästade idag. Klickade in på hennes blogg och vart fast direkt. Varje vecka har hon utmaningar som vem som helst får ta del av. Den här veckans utmaning är att göra 30 situps varje dag och jag är såklart med. Jag super svag i mina armarr´nog där jag är som svagast. Kan inte ens göra en riktigt men efter den här veckan hoppas jag att jag kan det. Klicka på bilden för att komma till inlägget!

Boosta

Publicerad 2014-03-31 19:56:48 i Dagbok,

 
Då var måndagen avklarade den vart väl okej, hade nog blivit bättre om jag hade kommit ihåg att ta min allergitablett i morse. Var väldigt trött hela dagen och det berodde till stor del av den här himla pollen. Men jag fick ganska mycket gjort endå och hann plugga en stund när jag kom hem innan huvudvärken kom. Mamma kom hem med Berocca performence så jag tog en sådan och stack iväg på dansträning, tror faktiskt att beroccan hjälpte lite. Skippade dock mammas pass man måste lyssna på kroppen också ibland.  
 
Nu ska jag hoppa in i duschen innan jag går och sover. Hoppas att jag vaknar upp pigg och glad  i morgon.  Tisdagar och torsdagar är mina inte hatdagar men absolut inte mina favorit dagar. Tisdagr är bara väldigt långa dagar och dansen på tisdgar är inte min favorit dansen, för på onsdagar är det dansen som gör det till världens bästa dag! Torsdgar bjuder inte på någon dans och man längtar bara till fredagen. 
 
God natt! 

Parfymfat

Publicerad 2014-03-31 11:51:00 i Dagbok, Inredning,


 
Igår gjorde jag i ordning lite på min byrå har haft mina favorit parfymer stå uppe där ett tag. Har tyckt det var väldigt fint men det kunde se lite rörigt ut ibland. Därför tog jag ett fat och samlade ihop alla parfymer lite, det är mest rosa parfymer men två gul fick också vara med. 
 
Vad tycks? 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela