wimsans.blogg.se

På landet för lite jobb

Publicerad 2014-07-28 15:37:26 i Dagbok,

 
Nu är jag ut på landet igen med de här gullungarna. Jag och Åsa är barnvakt åt dem på dagarna medan Per och Johanna jobbar, det är kul men ganska utmattande. Så jag passar på och tar en paus medan Lion är i Enköping med Per. Vet inte riktigt om jag blir här hela veckan eller hur det blir, tar dagarna som det kommer helt enkelt. Skulle vilja träffa Maia och Sara innan det åker vi får se om jag hinner med det. 
 
Jag är så shopping sugen just nu men har lovat mig själv att inte köpa någonting innan min födelsedag. Vill köpa massor med smink och kläder, har verkligen fått upp lite mer intresse för mode. Även fast jag aldrig kommer ha råd med märkeskläder, finns det mycket snyggt i budget väg. Efter min födelsedag får det defenitivt bli en tur till Stockholm för shopping. 

Escada sexy graffiti

Publicerad 2014-07-27 15:53:00 i Dagbok, Skönhet och smink,

 
Jag har skaffat mig en till rosa parfym som om jag inte har tillräckligt. Det blev Escada Sexy graffiti som luktar så gott, precis min doft. Jag vet inte om det går att hitta den här någonstans då jag köpte den genom min moster. Men det är bara att prova googla. 

Nostalgi fix

Publicerad 2014-07-27 11:18:12 i Dagbok,

 
Idag är det inte badväder direkt men ska jag vara ärlig är jag inte så ledsen. Det är rätt så skönt med en dag man faktiskt kan få något gjort på. Det regnar inte iallafall, även fast det nog skulle behövas men det kanske kommer på eftermiddagen.  
 
Det var ju tänkt att vi skulle äta ut med farmor och farfar igår, trodde vi för det var tydligen idag märkte vi när vi stod utanför restaurangen. Så kan det bli ibland, men det är ikväll istället. Gårkvällen spenderade jag i sängen med Divergent, den har äntligen kommit ut på Swefilmer. Den var nästan sorligare den här gången och jag la märke till en sak som gjorde mig så arg, ska inte säga vad det var för vill inte spoila. 
 
Har gjort mig i ordning till RMK och Toppen, nostalgi kan man säga för lyssnade super mycket på dem 2012. Vad har hänt med dem föresten de har inte kommit ut med något nytt.  Ska möta upp Lova på stan om ett tag. Det var kul att göra sig i ordning på riktigt, för när man hänger på stranden fixar man inte sig så mycket. Även fast det är skönt att slippa fixa håret och sminka sig tycker jag det är kul att göra det. 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela