wimsans.blogg.se

Sista fredagen i Januari

Publicerad 2014-01-31 07:55:00 i Dagbok,

 
Den sista fredagen i januari har börjat och den börjar precis som vanligt med skola. Men jag gillar fredagar i skolan vi slutar tidigt, har idrott och den går super snabbt. Efter skolan ska jag hem och ta de lugnt, måste städa mitt rum som jag har sagt varenda dag den här veckan. Ikväll ska antagligen jag och Lova gå och kolla fotboll, det är en dygnet runt cup här där jag bor.  Vi ska antagligen gå och kolla klockan 23.00, vi får se om jag orkar hålla mig vaken. Jag är ju typ sverigest mest kvällstrött tonårstjej tror jag. 
 
Föresten är det bara jag som lägger saker på konstiga ställen hela tiden och sen inte hittar dem. Jag tappade bort min ögonfransböjare för ett tag sedan, i morse hittade jag den i min one pice ficka. Liksom vad gör den där? Ja men nu är den iallafall återfunnen. 

Jag har en snäll mamma

Publicerad 2014-01-30 08:16:00 i Dagbok,

 
Mamma börjar inte jobba fören klockan två, så hon är snäll och skjutsar mig till skolan. Eftersom jag får skjuts får jag längre tid på mig på morgonen, så någon som kan gissa vad jag äter till frukost? 
Idag har jag en svenska redovsning men är inte nervös, då det känns som jag kan allt. 
Annars idag är det väl en vanlig torsdag, ska nog gå intevall flex ikväll och städa på mitt rum. Sen har jag också ett super jobbigt beslut att ta, så ska väl fundera på det idag. Kan berätta mer om det senare orkar inte tänka på det just nu. 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela